Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo treba uvesti u naš parlament. Onda bi mogli bez MMF-a, toliko bi se love skupilo.
Fakat sto se osjecam glupo kad nekog pozdravim a on nema ni trun kulture da odg..
LJubazno vas obavjestavam ,da sam se upravo ,vratila sa roditeljskog i sve vas lijepo i toplo pozdravljam ,a posebno,nekog dragog u Sarajevu;))))))
koga to zanima
Topao pozdrav, iz hladnog Sarajeva ! ;-*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neljubaznost i primitivizam kaznjavati po zakonu
Da im svrne njaki naš u kafić, za pivu im fiksalna kasa nebi mogla ištampat račun :-)))
E, kod nas bi se čovjek na ovaj način obogatio ! Sve rijeđe čujem riječi: izvini, molim, hvala, ......o osmjehu da i ne govorim !
Zanimljivo, Za uctivost i uljudnost jedva 3/4 komentara. :D
...kad se dvije krave sretnu na livadi, jedna drugoj muknu...
@commi :) Mislim da si fulao članak, nema ovo veze sa kravama jer da ima onda bi pisali o trgovcima u našim granapima, tržnim centrima, buticima, itd...
...ipak, polagano se i ovdje vraća kultura komunikacije, bar u trgovinama...merkator/dp, ne pamtim da nisam cuo pozdrav i odgovor na pozdrav...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
odlicno