Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadnjeg su zlobnici otrovali,pih
Pred kraj dana.,nako pregrst tema iz svakodnevnice zeludac mi vec u grlu,ovaj clanak me ucini ponosno radosnim...lijepo ga je vidjet ponovo...tamo gdje i pripada...Sve nesavjesne vandale..oni koji narusavaju prirodna stanista ovih i slicni rijetkih vrsta treba zestoko kaznjavat...
ima u olovu dosta lesinara kako u opstini tako i u spd u. izgradili kuce vikendice imaju lijepa auta. inace zaradili posteno
Izgleda zdravo i fino.
Registrovan, ima i tablice
Orao Buljevar na aparatima,u Serviji su i ptice socijalni slučajevi...!!!
Nadam se da će neko skupiti novac za uvoz par komada ovih lijepih ptica.
Ode Srbija u helac pobjegao im orao iz kuce,sad imaju jednog a drugi je dosao u Bosnu da oslobodi Bosnu i ljiljane sto su im pod nogama na tamo njihovoj zastavi.
Haj nek me nesto obraduje danas
Ptica koja se hrani lesevima mrtvih zivotinja se uspjela kod nas otrovati... Pametnom jasno!
Kako se jadna ptica borinda skine tu etiketu sa sebe, skidajte to ljudi
I lesinari bjeze iz Srbije.
Ne kaze se SUP nego MUP. SUP se govorilo do rata!
Ponovno stanuje i iskorijenjen ne moze u istu recenicu... ustvari, moze kod nas sve...
Dobili u racun s respiratorima. Hvala Fiki!!!!
Samo ga molim vas nemojte staviti pod respirator
Svaka čast za Eko udruženje!Dobro bi bilo da ovaj moćni bjeloglavi sup dobije partnericu i da njihova krila kruže čistim Hercegovackim a i Bosanskim nebom.