Genetski poremećaj
81
U Australiji rođeno janje s pet nogu
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko moze zamisliti kakve bi price po selu bile da se nesto tako ovde kod nas desi. Odmah bi bilo ta kuca je ukleta, kaznio ih Bog ili bi mozda i neko doviste postalo.
Sudnji dan na vidiku druze ,nema nam sta bit cudno ,svi se pred znaci ostvaruju,ima i do poremecaja gena ovde al u Bozije se ne treba mijesat
@Lonac al jbg ti vjerujes da si ovakvim procesima tj mutacijama nastao i razvio se u čovjeka bez Boga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolje sa pet, nego sa tri noge, pa ja.
Posljedica genetski modifikovanog kukuruza.
Xy Veterinar kaze peta noga slucajni nedostatak. A ja kazem slucajni dodatak. Savjet za Farmera. Uzmi 100 dolara okreni jagnjeu tri puta oko glave i mozes ako hoces meni dati.
Zamisli 5 plećaka
STO JE TO DOBRO JBT.. 5 ZAPORAKA
5 G Gejts vakcine i to
Tito u Jablanici: Rusite most. Kad su srusili "Pravite most" . Pa zsto druze Tito sad smo ga srusili. Ogladnio sam , idemo kod Gojka na janjetinu!
Ubrzo ćeš ti u Jablanicu 😋
jedan zaporak vise
Ja imam dvije prangije ali klix nece da pise o tome.
dodatna noga vjerovatno slučajni nedostatak
tri kile vise janjetine ha ja realno
Super, jedna puca vise na raznju,
Ma nije ovo noga nego neka izraslina.
ja i?
sta sere+te vise sa tim "ja,i? hebo vas onaj ko je to rekao🤬