Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kratkih rukava u po' zime? Jadna im majka, prehladice se 😄
U admina zakovala tipka delete, sve obrisa😅
Tako su neki rusili jedan grad, sa tonama kontrolisanih eksplozija, bjesomučno, iz dana u dan, 1425 dana i isto toliko noći. Danas, u znak zahvalnosti, imena gadova vise po obrazovnim ustanovama koje školuju kadrove kako bi zarađivali hljeb u tom istom gradu. Apsurdno, zar ne?
ispraxali se u Newyorku
Kod nas je SDA je rusila drzavu 25 godina lagano i sigurno, jos pljacka napaceni bosanski narod.
U Mostaru u centru grada stoji od rata granatirana nekadašnja austrougarska ljepotica, zgrada sa neviđenim ukrasima na fasadi. Skela oko zgrade stajala 25g., a objekat u oblasti kojom upravlja Agencija Stari Grad Mostar sa izvjesnim Fajićem na čelu. Početkom godine započelo "rušenje" od strane (gle čuda) firme Fajić... Cijena radova: cca 115.000 KM. Dva-tri radnika otucala kamen sa gornjeg sprata jedno mjesec, pa bager srušio jedan zid, i sve stalo.
Nedavno opet Fajić iz Agencije Stari Grad angažuje građevinara Fajića za cca 350.000 KM (!), i opet ona 2-3 radnika na zgradi od preko 5.000 m2 tuckaju kamen po kamen (trebat će im par godina tim tempom). Umjesto da Fajići završe u zatvoru, zajedno sa onima koji su imenovali Fajića da vodi Agenciju Stari Grad, svi ti lopovi se smiju građanima Mostara u lice, naravno najviše Fajići, uzevši skoro pola miliona KM ni za šta
Ma samo da su pozar podmetnuli to bi samo se srusilo u prah a ovako ode 6t explozivabez potrebe
Isto kao 9112001...
Debilizam i renesansa. Ko masla ima i muda maze.
@fbUser1594199823 - i eurokrema :)