Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivio ti nama jos 105 godina i makar jos magistriro!!!
Sad valja odabrat' fakultet
Crni Andjelko
u cvijetu mladosti..
Stari sdp-ov projekt: s faksa u mirovinu
Nije to koncept sdpa to je koncept svih nepismenih i prije rata nebitnih likova, kojima je secer u vodu upao pa se danas razmecu zvanjima mr dr qr dok djeca koja cestito zavrse nemaju sanse pored tih parazita, nasi starcici su ipak bolji, oni u 50im u roku razvaljuju u travniku, i ne samo starcici vec i njihov "kvalitetni" genetski materijal koji po pbicaju pookusaju na par drzavnih ustanova od Sa, preko Ze, do Mo i za te 3-4 godine poloze Ukupno cijelih 2 ispita, onda uloze na prestizni travnicki univerzitet i s tekicom u zadnjem djepu i poslije lumpovanja petkom kroz par vikenda razvale to sto bi se trebalo zvati visokoskolsko obrazovanje, bukov kolac zakucati pred jedan od ovih renomiranih fakulteta prolisto bi i za kratko vrijeme rodila bi na njemu diploma.
na biro sad
kod nas ima jos interesantnijih slucajeva -nije dobio doplomu skole ali je zato dobio diplomu fakulteta i mjesto minista :P TO NEMA NIDZE NA SV'JETU BA
Neces ni biti u prilici da ti trazis od Boga, ali hoce on od tebe!
Sta ti je kompleks
Šta ti je Amerikanac... :/