Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100% se i ovo desava u svijetu. Svaka bolesna igra, situacija, sve sto te ikada vidjeli na TVu budite sigurni i da se u svijetu desava.
Ima film Van Dammea na ovu temu iz 90 tih godina , zove se Teška meta , pa ja kasnije Scott Adkins snimio drugi dio.Ima istine u ovome što Mike priča
Svakavih gadosti i izopačenosti u svijetu ima. Da ljudi uživaju gledajući da neko umire, pa sexualne izopačenosti a sve te stvari dolaze iz poremećenih porodica, odnosno moralnog urušavanja društva i porodice kao osnovne jedinke. To što sad nama pokušavaju nametnut, istospolne brakove i sl. Pa ne mogu te osobe normalno razmišljat kad odrastu.
Pre desetak godina bila teorija da Americka vlada zna da zombiji zive u kanalizaciji u velikim gradovima, ali posto oni jedu beskucnike I smanjuju njihov broj, vlada samo cuti o time. To je bila zezancija I bilo je smesno. Deset godina unapred beskucnici svuda oko mene. Moj grad je preplavljen beskucnicima.
Bolesnici imaju odnose sa mrtvim ljudima, piju krv i svasta nesto gore, naravno da love i ubijaju ljude iz zabave...Misim da organizuju i tuce medju jadnim beskucnicima..
Nazalost ovo nije teorija nego realnost, s tim sto danas toga nema toliko kao prije. Najvise se ovoga desavalo krajem 1800-ih, pa sve do sredine 1970-tih, to su lordovi i njihove porodice prije radili sa beskucnicima, siromasnima i ljudima sa smrtnim oboljenjem, a nalazili su ih kroz njihove humanitarne fondacije, ko fol pomagali ljudima, a ustvari tako nalazili plijen. A vjerovatno ima i danas par mocnih porodica koje to i dalje praktikuju.
Hadzija Mehmed Majk tajson musliman al nije savrsen kao sto je sam rekao nemoze da isprati sve obaveze sto islam zahtjeva
Ice T
Pa log da ima,svako normalna zna da se to odavno desava u svijetu
da je dodik reko da eufor otima srbe i koristi ih ko lovinu, svi bi cirkuzili.. al posto je bogati protiv siromasnih... onda kao ima tu nesto
On se napuši trave i tako halucinira.
Aaaa tih se naš Dodik plaši 😂😂😂. Može glumiti i vepra i međeda... Zato im je zanimljiv., 😂😂
Teška meta -Van Damm 😉
Tukao je opasno, ali se ovim vidi da je i sam dobio opasnih klepi po glavi🙄
Ovo je tema jedne od najpopularnijih američkih kratkih priča The Most Dangerous Game autora Richarda Conella. Priča je dobila na popularnosti zbog toga što održava napetost do samog kraja poput izuzetnih trilera, a inspirisala je najmanje dvadeset filmova od tridesetih godina do danas, uključujući i Apex iz 2021. Ne bi me čudilo da i ovo rade i pitam se koja je uopšte korist ovakvih priča i filmova.