Mjesečna pretplata 4,99 dolara
10
TV kanal namijenjen psima postao hit u SAD-u
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo i mi kanal Rs-a i tu si sve svinje !
A logike ima to što imamo najveću administraciju na svijetu i što političari imaju 20 puta veću platu nego tvoja nena penziju???? Pa da, to ima logike o tome se ne komentariše... Bolje je i psima da ide 100 km dnevno nego u dzepove političara, u svakom slučaju mi obićni smrtnici te pare nebi ni u kom slučaju vidjeli, nemoj misliti da bi se penzije povećale da nema Prače i azila za pse!
Pa imamo i mi FTV namjenjen ovcama.
JA SAM INAČE S.RB.I.N, A MI SE SVI MEĐUSOBNO J.EB.EM.O U Š.UP.AK
pogledajte lovu i Rihannu :) http://adf.ly/1663782/rihannawithlotmoney
Jes orginalan naziv
dok kod nas na 24% jos uvijek vijesti slusamo sa munare heheheh
a BHT sranje od utakmice,uspavanka bog te,sreca pa imam hrt 2 da uzivam u tekmi,sranja od televizija boze :O BH Fanatikos ;)
Naravno da mi je trn u oku, moja nena ima penziju oko 400 KM, a oni toliko potrose danas za 4 pasceta, znaci 4 pasceta potrose za jedan dan, kao moja nena za mjesec dana. Gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna!
Ebale vas dzukele a vi njih. Svakako ste isti.
Hoćeš li možda i penziju kad napuniš 35 godina starosti???? Bosanci ma su trn u oku su samo psi lutalice i sklonište u Prači, a na sve ostalo što ne valja u ovoj državi su zažmirili! Ovaj kanal za pse je extra...
Tacno nekad pozelim sto nisam pasce, lezim u Praci, svaki dan za mene izdvajaju po 100KM, gledam DogTV, i libo me racku :)