Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, divan i vazan gest. Jako mi je drago da neko reaguje i da iz Tuzle, kao i obicno dolaze prvi znakovi humanosti, razuma, buntovnosti protiv besmislenog i tiranskog sistema u kojem se nalazi danasnja BiH i moci sopstvenog i nezavisnog razmisljanja. Zelim mnogo uspjeha.
@somebody potpuno se slazem,ona stoka od engleza i francuza i ostalih kolonizatora gdje je god bila i nakon 60 godina,te su drzave plemenske zajednice i nisu se pomjerile dalje od plesanja sa listovima na genitalijama oko vatre !
Frajer je iz Stranke za BiH. Nadam se da ce vam ta informacija pomoci da uvidite koliko je ovo jedan licemjeran cin. Bas me interesuje da li ce i dalje uredno primiti poslanicku platu, i on i gazda mu Silajdzic?
hahahahahaahahahahahaha hahahahahahaahahahahaah hahahahahahahahaahahahah hahahahahaahahahahahahah Oj...suze me obliše...pa zar još ima ovakvih glupana i naivaca? Malo mi je lakše kad vidim da je turčin
@Beograd hoćeš reći četnici, kojih ima svuda u svijetu, a najviše u RS i Srbiji
@TUZLA Ma znam, nije uopšte bitno sve što se navodi za ovog čovjeka, bitno je da je on javno rekao istinu za Evropu, drago mi je zbog ovih koji misle da ih čekaju neki zlatni tepisi u glupoj Evropi, a neće da vide da sve što su ikad ameri i englezi radili jeste u njihovu korist........pa će i ovaj put tako
Pa prvo, ima nas koji smo bili protiv rata, doduše u manjini smo, a drugo, nisu vas u.b.i,j.a,l,i Srbijanci, već Bosanci, tj. bosanski Srbi sa Majevice.
Mozda je @begradjanin to neki novi ipod koji nema ni slusalice koji su izmislili Srbijanci ili vasa braca Rusi kojima je najveci uspjeh u primitivnom postojanju jedini bio kako ubiti sto vise civila!
Nije ovo neki spomenik, već koliko znam, to je spomenik izginuloj deci na Kapiji. A ovaj što se vezao, šta će mu dva para naočara i ruke u džepovima. Garantovano ima vokmen ili Ipod, kako se to već zove, i sluša Brenu. Fale mu samo semenke da ih gricka.
Jao koji su glupani na ovom portalu...pa vi uopste ni ne razumijete poentu ovog covijeka. Vama je samo jasno da se covijek zavezao...i to je sve. @Joje, fotograf, itd itd itd...Preporucujem vam da ucinte sve sto je u vasoj plitkoj mogucnosti da popravite svoj intelektualni kapacitet.
a soce mu dvoijah djozluka,jal to umitnost il sa,hocel biti iduce hefte tu da dodjem sa femelijom na izlet i da vristimo snjimekar
j e b o m a j k u j e b o o c a k o j e d o s o s a s o k o c a
Ovaj će za dva dana krepati. Već se sasušio. Upala mu usta ko da po cijeli dan sasa ku rac. Treba Serića zavezati on ima u sebi loja za mjesec dana.
Međede sažulja stub sa tim svojim lancem.
Posteno ! U najmanju ruku,covjek se ne slaze sa situacijom i koristi demokratiju da radi ono sto nikome ne steti i izrazava svoje misljenje! Svaka cast,samo tako nastavi!