Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U tri riječi da opišem svoje školovanje? Mogu li radije da opišem posljedice svog školovanja u tri riječi? Evo - JA SAM NEZAPOSLEN.
Skolovao si se besplatno, ali DZABA jarane
anonimus upravo to...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidjet cete za 5-6-10 godina da je najbolje vrijeme bilo u skoli, sve potaman, bez briga, pritiska, problema... E da se vratiti u to doba...
...taman tako...
upravo. sve bi dala da odmorim mozak u glavi srednjoskolca :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
KLIX NAJBOLJISTE KLIX.BA .POZZZZZZZ
MOLIM ADMINISTRATORA NA OVAKVO VRIJEĐANJE DA BAREM OBIŠU AKO NEMOGU NIŠTA DRUGO OVOG I ISPOD NJEGA 2 ILI 3 4 DA IZBRIŠU. JASAM NA PRVIM REDOVIMA BIO I BORIJOSE NEZNAM NIJA ZA KOGA I PROTIV KOGA DABI ON SAD IMO LIJEPO ŠKOLOVANJE DJECOOOOOOOOO MAMINA PRESPAVOSAMTI JA SA MAMOM ILI BOLJE SEKOM AKOJE IMAŠ I SVI OSTALI KOJISU KOMENTARISALI.
OVO TROJE I JOŠ KOJE NISAM RASPOLOŽEN DA ČITAM OVAKVE KOMENTARE .ŠTOJE ODGOVORIO TISI SVOJU ŠKOLU PRESPAVAO JESAM ALI SA MAMOM TI KONJU JEDAN KA 1 U RATUSAM BIO I URATUSAMSE BORIJO ZA OVU JEBENU BIH DOKSI TI IZLAZIJO IZPIČKE KON KONJU KAO 2 OTKUD TI PRAVO DA VRIJEĐAŠ DASAM PRESPAVO TO T ŠREBERČINA PA NESMJEŠ KUĆI DOBIO 1 ILI 5 IZ NEKOG PREDMETA BALAVČE JEDAN I SVI REDOM KO JE KRITIKAO MOJ KOMENTAR NA OVAKAV NAČIN JA MISLIM DASI TEK SAD PROVALIJO DESANKU ,AJ ODJEBITE SVI KOJI MISLITE ČUJ JA PRESPAVO .DJECO POSEREMVAMSE NA VAŠE DJETINSTVO I ŠKOLSTVO SVE U PI NA KVADRAT.
dolje* Treba profesorima dati jedan :)
Jebe lud zbunjenog.
nema sta...mangup ispao...sto si gluplji to si bolji...
Papak.
i jedan je ocjena. zamisli da ti profa kaze:'sjedi dole NULA!*' :)
Da ovo nije commi raja? Jest ko da gledam ...
We don´t need no education, we don`t need no school control, no dark sarcasms in the classrooms. Hey teacher! Leave us kids alone!
Najbolji dani,skolski dani.
jok stajat cu...pa da :D
E MOJA DJECO ZAMENESTE DJECA NISTE SVJESNI DAJE ŠKOLA NAJLJEPŠI NAČIN ŽIVOTA GOTIVA TOSI TAČNO REKO ..KAD DOĐETE U 30 I 36 37 G ONDA NASTUPA JEDAN TJ GORKO A NIGDJE SLATKA...
vidim da si ti svoju skolu prespavao :-)
haha, upravo tako. "NIKO KAO JA"- sjedi jedan iz pravopisa i gramatike, ali k'o kuća!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Zadnja klupa napolje" :)
...mi smo je u II gimnaziji i doslovno iznijeli...izraz lica dotičnog nastvnika i danas pamtim :)
hahahahaaha, commi sad si mi vratio slatka sjecanja na sve ludorije koje je nosila srednja skola!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...dečko je u stvari opisao život na balkanu...
na balkonu...