Brat i sestra na sudu tražili $50.000
0
Tužili majku zbog pogrešne rođendanske čestitke
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meĐede, uzeli su se prije 26 godina... bili u braku 10 godina, i prije 16 se razveli... sta ti tu nije jasno majke ti?
hahahahahhahahaha, glavni si :) deset minuta kvalitetnog smjeha :)
Dobra ideja. Da tuzim ove nase na vlasti sto mi uzese mladost. Sad mi je sezdeset, a lazu mi podkradaju, pljuju po svemu sto lici na moral. SAMO KOME IH TUZITI KAD MI TATA NIJE U VLASTI
HAHAHAH, mene mama zove kući u 11, uopće mi i ne kupi čestitku, nego me onako par puta povuče za uho (obično onoliko koliko taj rođendan punim godina). Šta sad, ja bih je trebala tužiti jer ću za dvije ili tri godine hodati klempava? A što su ova američka djeca čudo, majko mila... Sve bih ja to šnjurom od usisivača namlatila, pa da vide onda šta je loše postupanje i emocionalna, a i fizička bol! Hvalaćao.
ovaj clanak i ova vijest me toliko iznervirala, kakvi degeni postoje na zemlji, kakvi maloumni ljudi, nistarije, mali jazavci.. aliii tiiiiii @stosta si mi tolikoo uljepsao dan, jer vidim da ipak necija glupost ne mora uvijek naskoditi drugima, nego moze ovaj clanak staviti u 2 plan, jer je tvoja glupost nevinija po druge, ali GLUPLJA PO TEBE :) !!! odlicno degenerik.
Koja glupost,covjece.Ja demokratije...Prosto nmg da se prestanem smijati.
Jesam li ja jedini koji se ne smije tuđoj glupošću i nepromišljenošću? Nekako mi nije u redu. Al\' nevermind. Džennet je pod majčinim nogama. Ovi su svoju kartu za onu malo ružniju destinaciju platili sa tih $50000 potraživanja. Hej, zvala je u ponoć da dođe kući! Inače mi se ne sviđa ideja mlaćenja djece ali ima razmaženih hajvančića koji to iziskuju. Ma trebala je oklagiju lomiti o ta derišta.
Tako je, bravo djeco divna .. treba joj se majke naj.eb.ati
stosta idiote maloumni... hvala ti sto si nas sve zajedno nasmijao... :))))))))) inace vijest je dosadna
joj svima cu ispricat!
hahahah, da znas samo kako ja oplakah :)
jos jedan dokaz da ako zeznes s izborom zanimanja i bracnog partnera cio zivot si zeznuo :(
jao degena majko moja :-D hahahaha al djeca su aman zaman za nepozeljeti ma za vatru potpalit sa njima takvim
@stosta: koji su ti lik! hahahahhaah...oplakah :D...hvala ti sto mi uljepsa dan svojom gluposcu :)
šta je sa djecom, kakvo je to ponašanje, reguliši to