Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sto majke ti primitivizam? meni ovo djeluje prilicno \'napredno\' . da se svalerisala kao alternatva , sta bi to onda bilo ? liberalno?
a6 je za njih prikolica
varanje nije u opisu mog karaktera. Razvod...teska rijec, odluka itd. A da ne govorimo o poimanju djevojke/zene koja je razvedena... Automatski je obiljezena na ovim prostorima. Ne znam kako muskarac ne moze pojmiti da djevojka u ranim dvadesetim, lijepa i zgodna tek udata, ima potrebu da bude sa njim. A on zaspi na poluvremenu barca-real, kuca-poso-kuca i to mu je sve...A da bar radi i zaradi kak treba pa hajd...
DJESTE POSRBICE... NADUVATE MI K.U.RAC NA 3 BARA
Ma.....ako ne mogu ja svaki dan,ima svaler.Vazno je da se volimo ljubavi :) Moderan brak,i svi smo sretni.A ne ovi bi da se razvode na prvi problem :)
kako joj je tesko...trazi 2 miliona za 4 godine bez K*rca je velika stvar....na lomacu ga....jadna zena
hocu :D nije problem, zivit cemo od socijale,meni ne smeta, al hos moci svaki dan? :D ljubavi
Jao ljubavi mog zivota kako da se nadjemo :) Djevojka koja ne misli toliko na pare,vise na zadovoljstva,udaj se za mene odma :)
de ti mene dodaj na fejs pa cemo mi nac rjesenje. ako je samo to problem :D
svaki drugi arap je gay..nisam vidio drustvo sa vise pedera od arapa..vjerovatno je zato sto im je omoguceno da zene i udu prve rodjake.. bolesno drustvo ..
Dzaba,zenio bi ja tebe,ali ne zaradjujem kao seik.Pih uvjek neki maler dodje da pokvari idealnu ljubav :)
I onda neka Zapad kaže da su muslimanske žene potlačene!!!!!!!! Ako on ne može kada ona hoće, ona ima pravo tražiti razvod ali ako ona ne može kada on hoće on ima pravo na silu to uraditi (čitaj si.lovati je )!!!!!! haj hoj
dobro rjesenje :D :D :D hos me zenit?
Sta se ima razvoditi.Neka postanu svingeri.On neka radi,donosi parice.Neko ce vec da se nadje da mu spava sa zenom,i eto sretan brak :)
@@cura iz bh i biti raspustenica?
Bolje se razvesti nego varati.
ovdje ga mozes varati. nista bolje nije ni zasluzio