Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi"moji" navijaci Turske! Otidji u Anadoliju, kuce od pruca, jede se rukama ili drvenim kasikama,da se otvori granica 30-40 miliona bi navalilo na zapad!!!
Reko Erdogan-nema karmina, nema nokte crtati, e zatucani covjece!
Dobar potez kompanije koja želi zaštiti sebe i stjuardese da budu predmeti seksualnog i drugog uznemiravanja gdje su žene u današnje vrijeme pogotovo na zapadu izložene raznoraznim maltretiranjima koje su više objekt zabave i nemaju prava. Putnici trebaju dobiti dobar "in flight service" što Turkish i više nego dovoljno daje. Kako dole piše pa mogu koristiti raznorazne kozmetičke preparate da izgledaju kao žene a ne konkubine ili sl.
@commi ti lupas gluposti turska ekonomija navodno u procvatu a imaju najskuplju naftu na svjetu imaju ogromne poreze prodali su sva javna preduzeca cak su poceli i autoputeve prodavat duzni su ecb-u 250 milijardi eura tolko o turskoj ekonomiji
@Miles to je zato sto policija i pravosudje ne rade svoj posao
Tzv. "Utjecaj vladinih konzervativnih i vjerskih vrijednosti" je recept koji se našao kao najuspješniji za progres i napredak u svim sferama društva 21. vijeka, čist primjer je Republika Turska koja je u vremenu najveće svjetske ekonomske, moralne i svake druge krize postigla neočekivan uspjeh, dok moje bošnje koji hoće u titin vakat opet dignu se za zadnje noge kad treba nešto popljuvat