Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je ovo prejako :D Ako ima neki zenski lik kako sto je Misty u Pokemonima, ja bi se maskirala u nju i dosla da navijam :D
Stvarno mi nije jasno Kakvih morona i imbecila ima u ovom svijetu.Ja se bavim Ygo od cetvrte godine,i kao sto je mujo naveo vise sam naucio o zivotu pomocu YGO nego u skoli.I to sto vi komentarisete je razlog sto niste zadovoljni svojim zivotima pa druge morate provocirati da se osjecate bolje.I teorija da nemamo zivota i da nikad nismo bili u vezi i slicno nije tacno.
potežem crnog viteza...hahaha, magična karta "crna rupa" je aktivirana. crni vitez uništen!
Ako bas mislite da oni nemaju zivot zasto onda gubite vrijeme na to? Mislim ocigledno vi nemate pametnijeg posla nego ovako komentarisat!
35 najboljih... valjda jedinih xD
ima ih mnogo ;)
Bageri dignite se iz pepela
Ima li gdje turnir u pes-u 2015 :)
Ući u "okršaj" sa djetetom od 7 godina i "poderati" ga tako da on jadan kući ode plačući! Neprocjenjivo! ... Bože, pogledaj ove bradate debile koji će se "takmičiti"!?! Get a life or a girlfriend U sick MF!!!
Pa sta se to tebe tice sto ljudi imaju hobi? Bolje nego da se drogiraju,opijaju i ucestvuju u masovnim tucama.
Kako ti kažeš...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
hahahahahaha turnir Yu-Gi-Oh!!!! Ja biram glupost godine, i pravljenje debila od djece :D kolijevka Yu-Gi-Oh, kolijevka debila.
Jedini debil ovdje si ti.Djeca se druze i zabavljaju,unapredjuju socijalne vjestine,cak vjezbaju matematiku jer ove vrste igara nisu samo slicice i glupiranje.
Cloud, da, u pravu si. Išao sam jedno vrijeme da prisustvujem ovim turnirima što se vode, jer su mi prijatelji (starija ekipa) učestvovali, čak su u Beogradu nacionalno takmičenje osvojili u top 10, njih 6. Super je za druženje, da, super je za razvijanje socijalnih vještina, a kako kažeš pogotovo i za sabiranje/oduzimanje, ponekad i dijeljenje/množenje. Ta dječica su me ostavila impresioniranog kad sam vidio da ne žele koristiti digitrone i slična pomagala, sve na papir :D