Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi nemamo ministarstvo za konje,al zato imamo ministarstvo konja.
cim sam procitao naslov znao sam da ce neko ostavit takav komentar
i ovo mi vise lici na Gileta... xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bolje bi bilo da su konje postavili za ministre.....
genocidna tvorevina ima krmka za preCjednika :),pa mogu i konji imati ministra...
BiH - Jedina zemlja sa ministrima konjima.
konji s konjima.... logicno...
banovali me zbog ove rečenice "zar je to, sve što je od ovog portalo ostalo?" HAHAHA koji jadovi vode ovaj portal , novinarčići glume neku silu, ma poserem se na vaš portal i na sve ove komentatore debile.. od ovog trenutka više neću nikad čitati ovaj portal i posvetit ću svoj život da naučim da postanem haker da mogu vršit dos napade na sranje od portala, nesposobni neobrazovani novinarčiću.. jebbem vam žurnalistiku, poserem se na vaše novinarstvo.
smucalo sto se nerviras, bolje sto su te banovali, vidis kako pretjerujes sa klixom, poz
djesi lejla, ahaha šta ima kod tebe?? ma svakako imam obaveza ovih dana, trebam učit pa ću odmorit malo
obzirom koliko placenika podrzava ovaj šljam od nasih politicara mozemo reci da i mi imamo ministre za konje
vidiš dobru su im ideju dali,sad ce i kod nas biti takvo ministarstvo,da se para može jos obrnut
Nema ljepše životinje od konja. A s obzirom koliko je zaslužan za civilizacijski napredak ljudske vrste, konj je zaslužio da ga u svakoj zemlji slave..
...bravo potpuno se slazem...i iste komentare sam nekad davno pisao...covjek bez konja ne bi imao danasnji napredak...bare ne tom brzinom!
Drago mi je da imam istomišljenika, kad je ta divna životinja u pitanju :)
aj kako bi se nasa ergela isticala, sve sami lipicanerbake, vranac dodo, zakrzljali zlaja, hercegovacki covo, crnogorski scepo...da ne nabrajam, kako bi samo opisani bili u pjesmama ovi nasi ati
Vala bi i nama trebao...
Ama ljudi što ovo objaviste? Pa sad će ovi naši tražiti još ministarstava, malo nam je što ih imamo 300 pa nam treba još i ministarstvo za janjad, perad, volove itd.
...kad turkmeni zajašu, većih majstora nema...
turkmenistan - zemlja gdje debilizam vlada. ko ima volje neka pogleda nebuloze u turkmenistanu. garantiram dobru zabavu. meni najjača nebuloza Nijazov (predsjednik) je uložio 18 milijuna dolara u izgradnju zoološkog vrta za pingvine kako bi, prema njegovim riječima, "spasio tu životinjsku vrstu od globalnog zagrijavanja". http://www.24sata.hr/news/sapamurat-nijazov-svijet-nije-vidio-lueg-diktatora-od-njega-354625
nije nebuloza...pranje novca
jadni konji....