Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pusis li tigru :D
Nevjerovatno kako neki ljudi imaju potrebu pametovati, a ni sami ne znaju. Cuj ne postoji... @palnut, a sto ti onda nisi napisao kako treba, majke ti!
@palnut Jesi dobar?! Kanchanaburi (Thai: กาญจนบุรี (Pronunciation)) is a town (thesaban mueang) in the west of Thailand and the capital of Kanchanaburi province. Jedino ako se Wikipedia zaHebala, pa im samo javni pliz
TIGAR SLOBODA 2012/3 jedini nacin da Bosna i Hercegovina bude drzava
pa zamislite samo da ovo ima kod nas,pa za 2 dana bi se na pijaci pojavilo tigrovo meso
imam ja predatora pored sebe u krevetu - jos da idem tamo medju tigrove - fala ne.
volim tigrove i volio bi se slikati sa tigrom . . . eto to je svrha . . . mnogo je cool . . . tako da . . . razmisljanje ti je bezze (i ukazao bi postovanje) cuj ne podrzava fotografisanje . . . :P ET :)
ovaj grad iz vaseg naslova ne postoji u tahilandu postoji samo grad Kanchanaburi. bilo bi lijepo da ispravite. jer ni vama nisu drage greske tipa kix klitx umjesto klix
tu tu tuuu me počeškiiiiiiiiiii:)))mmmmmmnjaoooooo
Thai ove tigrove drogiraju. Inace ne bi bili tako miroljubivi, a oni ne bi zaradjivali pare na turistima.
Iako i se i na ovaj nacin skrece paznja na problem istrijebljivanja ugrozenih vrsta medju koje spadaju i ovi tigrovi, a sto je jos vaznije i ostvaruju sredstva koja bi budistickim svecenicima trebala pomoci u njihovom odgoju, hranjenju i smjestaju, jadno je fotografisati se pored zivotinje - sta je svrha toga? To je zivo bice kojemu treba ukazati postovanje, eventualno doci i posjetiti ih s dobrim ciljem a ne da bi se neko slikao s njima - kao da su i oni dio pejsaza / mrtva priroda. Ne podrzavam fotografisanje ni u kom slucaju...mozda grijesim, ali mislim da to nije na cast nama ljudima.