Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim Amerika,CNN pljuju nekoga plaHo.Znam da je OK lik.Nisu se bunili protiv još goreg Busha!isu se bunili protiv gay Obame..I šta sada?Ovaj smeta im,kasno,kasno ste se "probudili" tj plaćenici od Killary! Killary je zlo najvece i ta ekipa "demokrata" Koji pocinju ratove.Čast pojedincima naravno.
Prikladno u svakom smislu rijeci.
E sad je ovo definitivno LAŽ.... provjerite sami
Ko zna engleski zna da trump znaci utrapiti, a tramp znaci skitnica. Tako i bez ovoga je toranj imao znacenje.
Ko zna engleski zna da trumo znaci utrapiti, a tramp znaci skitnica. Tako i bez ovoga je toranj imao znacenje.
klix je definitivno prolupao.... niti mogu odgovoriti na komentare... obavijesti su mi izbrisane plus mi prijavljuje da nisam "verificiran korisnik". WTF?!
isti problem haha
@bosnian1946 eh, hvala na društvu... nekako se izolirano osjećam... šmrc ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
samo da probam da li sam banovan
TRUMP JE TWITAO DA ĆE SE OSVETITI BOŠNJACIMA ZA NAPAD 11.9.2001. GOTOVI STE BOŠNJE
jel' to neka reklama?