Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi čitajte te glupe ženske članke, na kraju će ispast bolje imat i tvora nego muškarca..68 razloga zašto je bolje imati tvora nego muškarca..
Zaboravili ste 14ti razlog koji je mozda i najbitniji: ako je lose, mozes ga jebat! :)
Samantha - alkoholicarka
Francusko vino = najbolje !
U pravu si a pogotovo Baron Philep Rothschild...
Vidim da dobro poznajes ;) cestitam ! Ps : najbolji je !
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
hahahahaha neka sljedeci clanak bude: zasto je rakija bolja od zene
Od tebe sigurno nije :))
kardan, ti si jedna teska sirovina, nadam se da ce tvoja zena tebe upotrebljavati kao macak za krecenje, sumnjam da ta tvoja glava za nesto drugo moze posluziti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikad ne pijem ..onda znam šta biram .. :)))
😉
...da sad malo zakmečimo o ženskom sexizmu? :)) ...možda je vino bolje, ali vas vino neće nikada pogledat "onako"..da vam trnci siđu od vrata, niz kičmu, do štiklica :)
...dobar citat iz prosječnog ljubića,a? :))
...reci? :))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Tece vino crveno venama mojim svaka me casa ljubi kao usne njene nek' se nocas umire, ja se ne bojim zivot mi ne treba da zivim bez te zene :))
Ne serite