Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne daj Boze nikome !
Veoma zalosno!
e dusa draga !!!
Kad vidim kakvih ljudi ima, i kad zamislim kakav je njihov život, shvatim da je moj zlatan. Svi žele previše, pare, luksuz sve, a njoj bi luksuz bio samo da bude normalna.
na neki nacin je sretna
e sto se isplakah...ko nikad :(
so sad :(
bil se ona udala?
A moj p.i.p.o. ima 31 godina a jos beba...
možda joj je i bolje ovako... eee da sam još uvijek dijete bilo bi lijepo pa da me ne dotiče ovo što se danas dešava kod nas, možda bi bilo bolje.
Slobodno pogledaj ... izgleda i ponaša se kao beba od 8 mj.
ja ne smijem klip pogledat. kako se ponasa, jel hoda i prica?
forever young .. i wanna be forever young
Ovo je bas tuzno, nevjerovatan slucaj..
Jadna :(
Mam.u vam je.b.em zar vam nije dosta nasih problema, jos trebamo se sj.eb.av.ati citajuci i tudje? Kako vas vise nije stid, drzava se raspada, samo sto nije rat izbio, a vi ova sr.a.nja postavljate. Koliko je hiljada slucajeva u Bosni sto treba pomoci i sazaljevati, a vi ovo ste stavili?! Sram da vas bude!