Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije napisao da su na mostu kao slučajno stajala curna tri brata i otac sa bejzbol palicama, onako slučajno
hahahah prejako i preslatko. Želim vam svu sreću i da život bude pun iznenađenja. Lijepo je vidjeti neki članak ovakve prirode. Ebeš i crnu hroniku, Albaniju,Avione,X faktore i ostalo..
Ova u restoranu mi je bila najbolja, we still have sushi hahahaha. Fakat je teško iznenadit prosidbom kad si s nekim dugo godina i već pričate o braku i nekim planovima. Doduše, ovaj nije iznenadio, ali nas je nasmijao :D
ovakvi likovi su samoljubljivi i čudi me da se bilo koja žena uda za takvog debila kojemu treba promocija za ovako intimni čin.
Fora nema sta
Slusaj babo, slusaj babo orasi su skupi il' me zeni, il' me zeni il' tamburu kupi u nesto se udarati mora
Djevojka ne treba da zna kad ce je momak zaprositi :)
sarajko
Molim ?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma nidje veze, koliko ljudi gube energije na prosidbu i ove gluposti, na kraju ispadne smijesno i ti se stidis umjesto njih.
bezveze, prošnja bez šamarčine je ništa :)
Misliš kad te je njezin frajer ošamario i rekao: Marš mali odavde!
Vidi ti ovi papana, odmah misle da jedino muškarci imaju pravo ošamariti :)
a preseravanja, ja svoju zaprosio kad sam je guzio jer je vristala da, da, nije mogla rec ne
I sad si sretno razveden?
Mogao si joj traziti sta god si htio rekla bi "da" :DDDD
PRIKAŽI ODGOVORE (10)