Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ih ni sam oprao od kako sam ih kupio, i sad mirisu na novinu a nosim ih od lani
ja nosim tange po 2,3 mjeseca
e lazu vala cim ga bacis smrdi medju nogama ko sam djavo, a i za zene vrijedi isto u onim danima, dakle, se.r.em vam se na istrazivanje hahahahhahahaha----legendo!
jednoj trebi dole smrdi ko da je septicka jama necemo je imenovati zna ona koja je... kako samo onda hlace dampfaju kad ruku ne mogu oprati danima hahaha
Ti govoris iz svog iskustva ili sta..mozda se ti kupas jednom sedmicno..tad usput I g*zicu operes!!! Hahaha..pa oni se tusiraju najmanje jednom dnevno! Smrdo,ti nekom imas nesto reci..ajd sad m*sh na kupanje...usmrdio si portal !!
Ovaj sam test obavio jos u srednjoj :)
Kaćunak nosi odkad studiramo zajedno istu trenerku pa šta reći na to...
nemojte ni g.uzicu prat tri mjeseca! ja poganluka... budale cime se bave
Ja nosim Jeans 2 sedmice stalno hodam u njima i to original,ulazim u prostorije u kojima se pusi,svagdje cak i putujem,kupio ih u Titovoj 120KM i zadovoljan sam,ne kupujte Jeans na pijaci lafo kazu originalni poderu se za par dana...Zivio Jeans :)))
Prave sarajke,poumirale ovo sadasnje su seljanke !:):)
Hvala to nije za mene.. Poganluka ima i bez jeans-a...ima ih sto se ne peru danima...jedva ce to docekati!!
ja jos nosim maskirno, i cekam da pukne