{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Trent Arsenault je otac 14 djece, a nikada nije imao spolni odnos

S
17.1.2012. u 13:28
0
23
Trent Arsenault je otac 14 djece, a nikada nije imao spolni odnos
0
Trent Arsenault je otac 14 djece, a nikada nije imao spolni odnos
Trent Arsenault nije nikada imao spolni odnos, a otac je četrnaestero djece. Ovaj 36-godišnjak je privatni davalac sperme se nedavno našao u središtu istrage Američke administracije za hranu i lijekove.
Arsenault smatra da ima idealne gene za očinstvo te da je njegova sperma organska. Nedavno je otkrio da nikada nije imao spolni odnos i da je njegova misija da pomaže parovima koji ne mogu imati djecu.

"Sto posto svoje seksualne energije usmjeravam ka proizvodnji sperme za parove koji nemaju djecu", kazao je ovaj neobični muškarac gostujući u jednoj TV emisiji.

Na pitanje iznenađenog voditelja da li to znači da nikada nije upražnjavao seks, Arsenault je odgovorio: "Vjerovatno ću biti 40-godišnji djevac, a imat ću više od 15 djece".

U emisiji je Arsenault prvi put sreo svoju dvogodišnju kćerku Analise. Vidno uzbuđen priznao je da pokušava ne biti previše emocionalno involviran.

"Najvažnije mi je da je zdrava i sretna i da živi u domu punom ljubavi. Nadam se da je od mene naslijedila gen suosjećanja i da je roditelji paze".

A djevojčicini roditelji su lezbijski par koji je Arsenaultu beskrajno zahvalan što je odlučio da im pomogne da postanu roditelji.

Administracija za hranu i lijekove tvrdi da Arsenault nije poduzeo sve mjere kako bi spriječio širenje spolnih bolesti, a on s druge strane ističe da je njegova sperma organska.

"Ja samo pomažem ljudima. Ne vodim nikakav posao", isključiv je Arsenault.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: