{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Trent Arsenault je otac 14 djece, a nikada nije imao spolni odnos

S
17.1.2012. u 13:28
0
23
Trent Arsenault je otac 14 djece, a nikada nije imao spolni odnos
0
Trent Arsenault je otac 14 djece, a nikada nije imao spolni odnos
Trent Arsenault nije nikada imao spolni odnos, a otac je četrnaestero djece. Ovaj 36-godišnjak je privatni davalac sperme se nedavno našao u središtu istrage Američke administracije za hranu i lijekove.
Arsenault smatra da ima idealne gene za očinstvo te da je njegova sperma organska. Nedavno je otkrio da nikada nije imao spolni odnos i da je njegova misija da pomaže parovima koji ne mogu imati djecu.

"Sto posto svoje seksualne energije usmjeravam ka proizvodnji sperme za parove koji nemaju djecu", kazao je ovaj neobični muškarac gostujući u jednoj TV emisiji.

Na pitanje iznenađenog voditelja da li to znači da nikada nije upražnjavao seks, Arsenault je odgovorio: "Vjerovatno ću biti 40-godišnji djevac, a imat ću više od 15 djece".

U emisiji je Arsenault prvi put sreo svoju dvogodišnju kćerku Analise. Vidno uzbuđen priznao je da pokušava ne biti previše emocionalno involviran.

"Najvažnije mi je da je zdrava i sretna i da živi u domu punom ljubavi. Nadam se da je od mene naslijedila gen suosjećanja i da je roditelji paze".

A djevojčicini roditelji su lezbijski par koji je Arsenaultu beskrajno zahvalan što je odlučio da im pomogne da postanu roditelji.

Administracija za hranu i lijekove tvrdi da Arsenault nije poduzeo sve mjere kako bi spriječio širenje spolnih bolesti, a on s druge strane ističe da je njegova sperma organska.

"Ja samo pomažem ljudima. Ne vodim nikakav posao", isključiv je Arsenault.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: