Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imao sam labradora... za mene najbolji psi .
imao sam labradora u svemu prvaka :P
ja ba ! :D
Kad god vidim ovakvo nesto, pomislim na to kako su psi bolji od ljudi. Ker je, uglavnom, veci "covjek" od vecine.
Ne ker, nego pas. Pas je veći čovjek od kerova ( ker = jad od čovjeka ) hehe
@Čuvar plaže Namjerno sam napisala "ker", da pojedini (ovi sto dislajkaju) shvate koliko su oni zapravo SITNI, kada je jedan ker, veci od njih.. Znam da me razumijes, jer si me, djelimice, i nadopunio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e dusa malo se zbunio.
predivno
:)))
Koje budale, pa ovo dijete je prestravljeno, imat ce traumu i strah od pasa za cijeli zivot, dok se ovi moroni smiju.
Danas sam ceko 15 minuta sa autom da se prikljucim glavnom putu, i svi sto su prolazili sa autom su me gledali kako pokusajem da se prikljucim ali niko nije htio da malo pritisne kocnicu da bi se mogo prikljuciti. Na kraju kad su svi prosli uspio sam izaci na glavni put. Toliko o ljudima i ljudskim vrelinama..
ovo ja zovem predanost poslu :D
znaci ovaj pas nije isti kao ove lutalice u sarajevu !
Šta bajg ove ker pametnij od klix.ba administracije.
U kakvim se govnima ljudi kupaju ccc