Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damn hot! E moji Balkanci, samo da vam kažem da još postoje žene kojima ćete biti više sexy s knjigom u ruci nego s volanom bijesnog auta. ;)
Gdje su se sakrile te zene?
@BehindGreenEyes razumijemo se, sestro! Knjiski crvi su mi bas turn on. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sviđa mi se trend. :D Gledaj onoga što čita Not that kind of girl hahahahahha
Idem na tavan ,mozda nadjem kakav udzbenik iz skolskih dana..pa pravac gradski autobus !! Mlade dame ,budite spremne,vrlo sam fotogenican !!
Čitali bi i kod nas u tramvaju, ali sramota se njim voziti.
zgodnih..daj malo odvadi..jedino žene mogu biti zgodne mi možemo biti MUŽEVNI
Sad svi knjige pod mišku i pravac trola/tramvaj pa od Trga ili Vijećnice do Dobrinje ili Ilidže valjda vas neko i uslika. Ako ništa makar će vas revizori jednom istjerati ili pokušati u tome. Srećno svima.
Ako su ovi gore zgodni.... bez komentara.
Predzadnji je najzgodnije....vidi se razlika inače kad netko čita spontano i kad se netko samo folira, sad kad sutra masovno svi knjige u ruke i krenu kao čitati da bi lovili cure, a javni prijevoz nije mjesto za to!
sta tu ima hot? Mene to ne cudi, svako normalan cita u vlaku!
Ma sta reces? Svako?
Ja da :)
wtf? o.O
i sta sad,15 likova naucilo da cita pa se sire po javnosti...fol on se skoncentrise medju 50 ljudi na ono sto pise u knjizi..daaj ...
Da muskarci fotografišu lijepe žene, one bi mu zvale policiju i rekle perverznjaci...
bravo, još bi nas i tukli
Kod nas ne bi nikoga fotografisali.
Meni se cini da pojedini komentatori sa klixa nisu odmakeli dalje od Vesele sveske, jos uvijek im u glavi djecija pamet.
Kalbasi, tu ste negdje :)))
Znači i Amerikanci se naučili čitat.
Ne znaju oni na mapi pokazati gdje je ta njihova država.
Sad ce ovi nasi papci odmah sutra knjige u ruke, da budu IN :D