Bizarna situacija u Norveškoj
0
Traktorom spriječio lopova da mu ukrade Mercedes
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahhh, ne kontam - zar nije mogao izaci iz auta i pobjeci?!
Ipak je najzanimljivija cinjenica da se covjek bavi poljoprivredom a ima e-klasu mercedesa....To je drzava,ovi nasi moraju strajkovati i puteve blokirati da bi ostvarili svoja prava a imamo uslove izmisljene za ovu granu privrede u odnosu na norvezane...
sa-x tekst vam je nigdje veze potrazi te malo bolji info prije nego sto objavite budalastinu
Zanimljivo je kako mu policajci prilaze, kao da je pogresno parkirao auto. Zamislite da se nesto ovako desi u USA, pored 10 patrolnih vozila, svaki bi policajac drzao pistolj uperen u ovu budaletinu, i sve bi se odvijalo kao u holivudskim filmovima...ali, norveska je izgleda nesto drugo...policajci izvade pistolje jednom u toku godine.
T r a k t o r < 3 xD
niko me ne nasmije kao ovi \"novinari\" sa-x-a :-)
Nije istina vec je frajer sa mercedesom dosao da opljacka prodavnicu, a vlasnik ha je docekao traktorom (viljuskarom) kada se obaj poslije pjacke vratio do auta da bjezi.
vis me strah citati stvari s ovog portala al ono iskreno
Lopov je pokusao provaliti u prodavnicu a Mercedes je njegov . VJEROVATNO JE VECINA VIJESTI NA OVOM PORTALU PROFESIONALNO PRENESENA KAO STO STE OVU PRENIJELI .
samo neko ko je siguran u svoju pamet moze reci za sebe da je glup :P e zato te svi vole, pusa :))
Pa sta koji klinac vise lajkate toj @deba komentar, znam da sam glup, samo zato me i voli !!! :(
http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=no&tl=hr&u=http%3A%2F%2Fwww.vg.no%2Fnyheter%2Finnenriks%2Fartikkel.php%3Fartid%3D10088846 da, nije ukrao mercedes, njegov je. stvarno ste mogli malo istraziti prije nego objavite netacnu informaciju.
gledaj u policije uniforme, a kod nasih prasinara uniforma veca za dva broja da stomak moze stati u nju nezna se ko ima veci stomak, a ovi svi nabildani. nije ni cudo sto lopovi haraju.
Sto ti je mentalitet, tako mirno prilazi, a da je bosnjo bio sakom u glavu pri prilasku xD
Zasto nije pobjegao??? Zato sto je njegov Mercedes. On je ukrao nesto u prodavnici i onda ga je vlasnik prodavnice sacekao sa traktorom.
Jel on toliko bio uporan da ukrade ovaj mercedes pa nije pobjegao ili sta,bas bi volio da mi neko objasni ? :S
Skandinavci,i kad je belaj u pitanju,svi su smireni :))