Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
grobarijada ahahahhahahhahahhahahahhaaaa
maratonci trče počasni krug
Naplate oni ali naplati i hodza i pop tako da je sve to isti biznis blisko suraduju
a lazes....
Tu su negdje i Topalovici! Ubit ce ih Bili kao zeca!,!
@Idol procitaj meni sa proslave.Ovo sam skinuo sa jednog novinskog portala.( Na meniju su bila jela koja su nosila imena junaka iz kultnog filma "Maratonci trče počasni krug", pa je tako gostima prvo služeno "Đenkino predjelo", zatim "Mirkova čorba", a potom su se ređali "Pantelijino pečenje", "roštilj Bilija Pitona" i "Aksentijeva salata"... Na kraju gozbe izneta je "Kristinina torta", teška neverovatnih 60 kilograma, koja je bila u obliku mrtvačkog sanduka.)
ako nije bio zmaj i njegov "tajfun" onda nista
Again those Serbs...
ne mogu da vejrujem ,cuj grobarijada, vidi ovo ba......plesu i smiju se oko mrtvackih sanduka
Tobe jarabi,tobe stakvirula,neku noc bezvjernici slave noc vjestica,a malo koji omladinac/omladinka zna kad je neka od mubarek noci.
Gledaj u ovog salgije na slici br. 2
Smrt je siguran posao!
Veseli ljudi, njima posao cvjeta.
Mogu li se ove tri iznajmit da mi Šaleta pronosaju i lagano da ga zanesu u krivinu
Simpaticna manifestacija. xaxaxaxaaaaaa
Bjezite grobari ne okupljajte se, vidite da ubijaju neke vodje grobara po srbiji