Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju gresku. Suvozac im vozi hahahahaha
@mufljuz boga ti što kritikuješ nešto o čemu nemaš pojma i vjerovatno nikada nisi pogledao. Ne pratim ni ja posebno nešto, ali eto znam da stig nije scumacher i da je to u jednoj emisiji kada je gostovao michael od toga napravljen faton, a kamp prikolice iz razloga što godinama se oni se šale na taj način kako su kamp prikolice najveća glupost na cestama veliki britanije, gdje ih ima više nego bilo gdje u svijetu.
Ja znam ko je Stig
ne kontam logiku ovog...al eto...
niko osim producenta andy-a wilmana i voditelja emisije ne zna identitet trenutnog stiga,međutim poznato je sljedeće : prvi (crni) stig je bio Perry McCarthy a drugi (prvi bijeli) bio Ben Collins.Michael Schumacher je također bio stig za jednu emisiju u kojoj je vozio ferrari fxx(ferrari je dozvolio samo schumiju da ga vozi).
Mozda je vama nepoznat. Ima tome ihahay kako se zna identitet \"misterioznog\" Stiga
steta sto nisu koristili slo-mo kameru, eksplozije zaista izgledaju fascinantno kada mozes pratiti hiljaditi dio sekunde njihovog progresa ...
ovo su petardama raznijeli dok su gume ostale neostecene
Bravo glupane :)
top gear je nekad bio i zanimljiv sad je prepun poluuradaka - mislim sta je pisac htio reci sa destrukcijom kamp prikolice? i da Stig je Michael Schumacher - ako vec slajfate desanku mjesto da se bavite novinarstvom.