Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ba onaj nas iz Centrotransa sam sto ne ustane od volana i u pokretu pocne naplacivat karte.. :D hahahaha
bud.ala neodgovorna... otkaz,momentalni!!!
moj sin ume da vozi vezanih ociju. Vozi Misko!!
Ma nista je ovo. KAKO NASI U GRASU VOZE, SVAKI JE OVAKAV, SKORO SA NAHOREVA ONA MINI BUS LINIJA: 5 U 1. : PICI NIZ BRDO, PLAVA KOKA DO NJEGA NA MJESTU SUVOZACA VRISTI, TRACA KOMSINICE, ON JEDNOM RUKOM TELEFON, DRUGOM RUKOM NAMJESTA RADO STANICU I HVATA PLAVKU ZA TELEFON, ISTOM RUKOM I PUSI I SA VREMENA NA VRIJEME DOHVACA KAFU.
provjerava covjek rezultate........
zamisli tek da nese sofercine znaju koristiti mob, ide sve ovo isto ali i meza, cigara i to, pjesma se saltaju na kasetofonu, prica pljuje i prica kroz prozorcic..
\"...ali na svu sreću nije izgubio kontrolu nad vozilom, a putnici kojih je očigledno bilo su prošli bez povreda...\" hahahahah jos jedan fail sa-x pa ako nije izgubio kontrolu sto bi onda spominjali nekakve povrede, naravno da ih nece biti ako je sve ok.... tako ti je kad zaposle mutante da pisu clanke ...
Ovaj lik bolje vozi sa ovim mobitelima u rukama nego većina drugih sa obje ruke bez mobitela, a vjerovatno mu nije prvi put. Vidi se da je dobro uvježban. A ova raja što kritikuje, ne mogu ili ne žele da shvate da neki ljudi imaju veoma dobru koncentraciju. Propis protiv toga, da je nedozvoljeno pričati na telefon i voziti istovremeno nastao je zbog većine koji imaju slabu ili nikakvu koncentraciju.
laktom vinta volan,smjesno.da vidi Besu kako koljenom to radi hahaha
kod njih ako ti nije kucnuto auto odma si nula od vozaca i svi krecu na zuto tako da ovo nije nesto wow talijani mahniti
ma ljiudi sta vam je ovo ti je klasicni bosnjo za volanom ;-)
bome MAJMUNA! SRAMOTA fujjj!
Lafcina. :)
Jo lava!
hladno :D