Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
50 000 nagrada za najbrže tipkanje !? ovi stvarno uvaljuju lovu da od djece naprave što veće d.e.b.i.l.e. tipka ko lud, al kad treba progovoriti hladno ispali \" stvarno ne znam šta da kažem .\" trebali su ga zamoliti da putem tipkovnice izrazi svoje osjećaje, tada bi vjerovatno bio puno kreativniji. djeco, manite se tipkanja i marš napolje !
zipa ovo: \'Kada su ga pitali da opiše svoju pobjedu, Weirschke je u mikrofon promumljao: \"Stvarno ne znam šta da kažem\".\'
susjed od moje tetke u SAD :) samo da ispravim ima 17 god i kara me cesto i moju tetku isto a i ja njega
Ja konto na slici Sasa Matic...
Momak nije mumljao nego normala pricao http://www.youtube.com/watch?v=0PCJK2fMRPg
svaka mu cast odavno nimsa vidio tako dubokoumni,filozovski,a sprcen u par rijeci odgovor.. mali svaka cast na ovom...
only in America..
susjed od moje tetke u SAD :) samo da ispravim ima 17 god i kara me cesto i moju tetku isto
Kakav kreten, dabogda izgubio sve pare!
susjed od moje tetke u SAD :) samo da ispravim ima 17 god i kara me cesto
susjed od moje tetke u SAD :) samo da ispravim ima 17 god
Sramota,da se pare bacaju na ovakva \"takmicenja\" ili \"takmicenje ko moze pojesti najvise hotdogova\",da ne govorim o bole.stima tipa \"big brother\" i slicne stvari....na to se pare bacaju dok ljudi umiru od gladi
vidis ti to... a kod nas mozes umrijeti od gladi baveci se korisnim stvarima... sta rec o ovakvoj drzavi :(
Tipični autis­tič­ni mo­ron. Kao i svaki gejmer i ovisnik o tehnologiji kod nas.
Kako bih mu ga popušio sa merakom, i ako ima tek 16.godina, mogu zamisliti sigurno nije obrezan :) volim ovakve, mladi nieskusni a svasta bi probali :)
brz ko ensar hajder, tacan ko fazlija, glup ko dajana radzo