Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma svinja nego sta,samo jedi dabogda bila jos deblja,da nisi beter,po cemu se i vidi,nebi bila ni debela,kakav ginis,kakvi bakraci,jadno djete je sluzi,jebo te tvoj gaverner.
vela havle.. koja bolesnica.
Ja bi dao orden onome ko ovu debelu guzi.
E ova bi bas dobro kotirala u BiH. Ionako nam je svaka druga djevojka kao krmaca. Doduse, kod primitivaca jos uvijek vazi ona \"bolje da ljulja nego da zulja\".
jes vala, ovo treba ubiti i nahraniti somaliju ko nas sto su hranili onim ikar konzervama, a ono sto ostane osusit za zimnice
Ma ovo treba ubiti odmaa!!!!!!!!!!
Za konje needukovane u redakciji portala: Nemate pojma o temi, a pišete o njoj: \"...morati svakodnevno u organizam unositi 12.000 kalorija.\" Nije 12000 kalorija nego 12000 kilokalorija ili 12000kcal. 12000 kalorija je 1200kcal što bi bila jaka dijeta po vašem tekstu. ccc...
bolesni ameri
alaselamet!
u ovu da udjes treba ti ronilacko odjelo
Omiljene slastice su mi abortirani fetusi! Fetusa nikad dosta!
Donna,Donna krme debelo,krme debelo!
ko je ovu karo, zasluzuje da umre
pa stvarno je sexy na onoj prvoj slici
Molim njenu adresu. Garant cu joj ja sa svojim kiflama i burekom popraviti liniju. Kolike bi kod nje sise ispale kad bi joj salo prebacili na sprat vise?