Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako nešto se kod nas dešva već duže vrijem sve termiti pojeli nisu političari pokupili sebi a narod sve krivi jadne političare ni krive ni dužne XD p.s.Nisam nikad čuo za termite koji tao brzo jedu ili se sef otvara samo jednom godišnje??
Lijepo je čuti da i drugi imaju problema sa termitima. Doduše mi tu vrstu ovdje zovemo \"političari\" ali efekat njihovog dejstva je isti.
izgleda i mi imamo TERMITE u parlamentu sve pojedose nigdje nema movca bice da imamo termite sigurno i to neke cudne stalno jedu
pokrali pa ko fol termiti...jesu providni
Kad će termiti pojesti Sulju,Dodu i Čovu...........................
Haj ba šta ima veze RUPIJI su svakako šupljikavi.
TERMITI SU CIONISTI
@xy Hoće, k\'o jazavac pred sudom. :D
posalji te nam te male azdahe da pozderu nasim foteljasima opljackatu drzavnu lovu
Uu ebote moram provjeriti svoj crni fond ispod kredenca.
jedina valuta gora od Srpskog dinara. Kesu para i po hljeb. \"milioni rupija\" u naslovu u stvarnosti znace par stotina eura.
...i onda su indijci pojeli termite
hahaha...cuj pokrenuta istraga protiv termita...hocel biti krivicno gonjeni? :D
PD 22.04.2011. u 17:24 I šta bi sa termitima na kraju, jesu li zatečeni na djelu? Ili su nekom magijom prošli kroz čelik i nestali u tamu? Termiti su se nakon učinjenog kaznenog djela udaljili u nepoznatom smjeru.Glasnogovornik MUP-a grada Barabanki je izjavio da je istraga u toku i da policija poduzima sve neophodne radnje s ciljem rasvjetljavanja ovog krivičnog djela.(Fena)
Ma kakvi indijski termiti. Ovi BH termiti iz sva tri naroda i oba entiteta pojedoše i pare i certifikate, i sve to po zakonu.
U BiH poslije rata nacionalni termiti pojeli milijarde sve pod parolom \"U ime naroda i nacije\"