Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citavo vrijeme pumpaju pricu o olimpijadi koja je bila prije 40 g al hajd eto mogu da razumijem donekle, mada mi nikako nije jasno zasto nisu obnovili sve vezno za tu olimpijadu pa da taj hajp prati i infrastruktura izgradjena u tom vremenu.To je dragi moji sto vi radite POVRSNOST
E cuj diskmen 1984, ja sam se smio zakleti da je 90ih...kod nas usao u trend krajem 90ih...
Hahaha dogadaj od prije 40god kod bosnje se prepricava kao dani ponosa i slave a izgleda tako ce i bit i za 100 godina😂
Obilježavati događaj od prije četrdeset godina, osnovati "firmu" u kojoj će penzije "zaraditi" uhljebi i decenijama grabiti iz državne kase na osnovu tog događaja može samo neradnička, nepismena, bezobrazna, primitivna stoka! Bilo super, ali prošlo je! Prije ravno četrdeset godina bando lopovska! *** vas olimijada sve redom gamadi dosadna!