Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jest to za očekivat kad svaki bitniji lik u seriji je idealiziran,ili je jako uspješan u nečemu ili je nešta bitno uradio,pa želimo biti kao oni,da pokupe njihove osobine i ponašanje.Bilo bi lijepo da takve stvari kupe od likova iz knjiga,al\' ne može sve biti po mjeri
nedam ja svoju Mejremu svakome...ja to moram dobro ispitati ispipat jel šta on ima...cime se bavi sta ima sta mu babo ima koliko zemlje koliko kuca stanova auta...e nece Mejrema noge siriti za nakog sulice...naki umjetnici kaze nesto on crta, on nesto kaze ide u skolu...ma nema nista od te ljubavi...u Njemačku ce ona inšal.ah ako bo.gda za dobrog momka ima moja Niska ga preporučila kaze drzi restorana puno...spominje nekakve lance aman zaman neznam ti ja šta tij eto... pravo mali fin dobar uspio kaze et...a kaze bacio oko na moju...e da hoce srece i A.L.L..A.H da da pa da se sastave...obezbjdjena za zivota i rahat u milu bo.gu... ps: evo kako naša nacija pravi pos.vuduše i spon.zoruse od kojih nema nikakva hljeba vec mnogo generacija...i nista se nije promjenilo :-D
Moras stvarno biti gadno poremecen da te CSI Miami potakne na izbor zanimanja.
smatram da kod nas nije tako. kod nas je kod većine: bogato se udat' i ništa ne radit' po uzoru na latinoameričke sapunice :)
...kod nas je to 'vako: - manekenka / posvuduša / sponzoruša - gazda / kontrAverzni bizMismen / modni mačak Generalno, nehljebi svake sorte.