Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STA JE CILJ TOGA? DA SE CRKVA POPUNI?!
Dijele l\' \"bobe\" umjesto hostije?
HAHAHAHAHAHAHAHA EVO U ZADNJE VRIJEME SE DOKAZUJE ZASTO JE ISLAM BOLJA VJERA
Zabluda velika koja se vrti svedskom i ne samo sa svedskom nego i ostalim hriscanskim zemljama . Jos malo ce da im i crkveni Popovi da plesu rap i tehno ples .Bice i natjecanje popova u tehno plesovima hahahaha .Vrijedi pogledati Pada, sa stolice od smjeha hahahaha
i umjesto hostije po bobu nek podijele :D
Sorry onda, do mene je :)
ama ko je tebi sta rekao vidis da fino pise @za JALETA za ovog mamlaza sto kaze da muslimani nikoga ne vrijedjaju
Ne salim se, istrijebio bih religiju ko Staljin samo da mogu. Vi vjernici ste rak rana covjecanstva, a sa usponom religije ova zemlja nije dobila nista dobro nego samo razaranje, 100.000 mrtvih i milion i po protjeranih. Danas fabrike ne rade ali dzamije i crkve rade punom parom, pa eto, jel\' nam sad dobro?
mora da se salis ili si slijep pocni od ovih komentara, preko foruma, preko indonezanskih vlasti, do terorista
Biblija je Bozija rijec, dok je kur\'an tu da ti kaze kako zivjeti nesto slicno budizmu. et kad se vrijedjamo da i ja pocnem.
jos se zacarlamati dobro i mozda isusa sretnes,svima dobro,techno i carlame su cudo.........
jadno i zalosno... dal da se smijem ili da placem? smjeh sa suzama?
napravite i porno crkvu i to ce vam biti cool....
dobri stari pagani slava!
Krscani i njihova prljava posla. Ovo je samo jedan u nizu dokaza ocaja u kojem se nalaze. Bog zna koliko su puta do sada vrsili prilagodjavanje \" Bozije objave\", Biblije svojim potrebama i hirovima... Ja bih se doista sramio da sam sljedbenik ove iskrivljene i zalutale religije...vjera je ona prestala biti prije skoro 2000 godina. Rijetki su srecnici koji su zivjeli u toku i neposredno nakon zivota Isaa (Isusa). Crkva i Vatikan su olicije zla, moci i primjera da cilj opravdava sredstvo.
Mozda i ovaj tehno u crkvi moze biti objasnjenje zasto su danas drzave sa protestantskim stanovnistvom ili vecinski protestantskim stanovnistvom najbogatije, sa najvisim zivotnim standardom na svijetu, tehnoloski najrazvijenije, drzave sa visokom radnom etikom, odlicnom socijalnom zastitom. To je jedina crkva otvorena za promjene i usvajanje istih i tako je cijelo vrijeme od kada su se odvojili od Vatikana. Iako su sve redom sekularne drzave, one se temelje na filozofiji i vrijednostima protestantizma.
Nabijem ti ja majčicu na tu \"nejaku karu\"!