Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
respect...
Potez za pohvalu, sretno vam bilo mladenci!
Bravo neka vam je sa srecom samo jos da politicari svate da smo mi normalan narod i da je suzivot moguc ljubav nema granica . Samo neka se oni ne mjesaju i sve funkcijonise.
Svaka im čast i da ih sva sreća u životu prati
Glupace sa Instagrama i glupani iz shisha bara na aparatima jer Boze moj mooooora biti koja slika gdje se vidi da prshti od luksuza inace nisi IN ! Svaka cast i sve najljepse novopecenom bracnom paru i sve najljepse u predstojecem zivotu !
Bolje je voziti biciklo i biti human i empatičan nego težiti za dunjalučkim sjajem koji je samo privid. Obogatiti srce i dušu..pomoći svojoj domovini. Rijade i tanja nek vam Gospodar vasione podari dobro zdravlje i skladan život..mladi, ugledajte se na ove divne mladence.
Inace rade oboje u Crvenom krstu/krizu tj. otkako su zajedno hoce jos reci ponekad i u Zelenom polumjesecu. Gdje on uspjesno sa svojom diplomom medicine natovarene kamione operira, a i ona sa kriminalistikom je na pripravnickom gdje krpom po svakom cosku Rostocku prasinu istrazuje. Sama ideja podjele paketica im je dosla na radnom mjestu, jer se rok upotrebe paketicima primakao, i kada vec svabo svojoj sirotinji zbog rizika brani, podaj bosancu da se bezveze ne baca, svarit ce.
@Tvrtkov I na kraju svi napustajte BiH u Klix-ovom aranzmanu, kazu oni da je tamo puno bolje, a i manje je rizika da cete pokvarrne paketice jesti. Mada, nije vam ni to iskljuceno.
👍
Svaka cast!
mašalaaa
Za ovako lijepu maldu i kucu bi podjelio
svaka cast
Proseravanje
Na vrijeme ste zdimili.
Imate neobična i i lijepa imena ...sretan vam brak želim.
@gooUser1565594307 nimalo...imaju lijepa imena .
Sve vam dragi Allah u sevap upisao i dao vam dobro zdravlje..Svaka Vam cast..