Sasvim drugačiji porodični portreti
25
Tatama nije lako kad se moraju sami brinuti o djeci
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo sam naslov procitao, i mogu reci da ste upravu, ja danas cuvam svoje dvoje i mogo bi zaplakati uskoro. Lijepa moja zena, jedva cekam da dodje s posla.
Samo sam naslov procitao, i mogu reci da ste upravu, ja danas cuvam svoje dvoje i mogo bi zaplakati uskoro.
a mama jeste lako ? -.-
Odlične slike, odlična ideja, vrlo zabavno i informativno. @... i @Ona - get a life, ne treba i ne može u životu sve biti \"pod konac\" i po rasporedu. Ipak smo ljudi a ne mašine, a ako se vama posrećilo u životu, onda budite i više nego zahvalni. Uostalom, od svega u životu treba napraviti zezanciju, lakše se život \"odrobija\", što bi rek\'o Balašević ;)
predobre slike!! :D:D
Slike su prejake :D
I lose i jeste, bez sumnje, kad tata ima 58 a dijete 2. Čemu vakat, tomu i vrijeme!
ovde nema ništa smiješno
hahaha:)super slike:D
Hahahahahahaha, prejako :))
odlicne slike