Vrijedne nagrade za rekordere
0
Tajland: Počeo maraton u ljubljenju
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gle onu dvojicu pedercina sto se zvale, Ima li nekog zirija ovde da to diskvalifikuje
glej lijevo dodik i tihic
Ne mrzim ih zbog vjerskih razloga, nego sto je to odvratno i bolesno ! Zamisli odes u diskoteku, a tako te neki posmatra, zube bi mu polomio odmah ! Ili jos najgore, od cega se najvise jezim, kad oni kao usvajaju djecu ! Pa ta djeca su odmah osudjena na propast, bice predmet ismijavanja u skoli jer imaju 2 tate, nikada nece imati normalan zivot, bice drustveno iskljuceni ! Hajde, sad dobro procitajte sta sam napisao i recite da nisam upravu ! Ili bi mozda i vi zeljeli da vam je dijete pe.der.cina !
samo custa i emiiiina mogu da pobjede u maratonu ljubljenja
Nabroji tri razloga zasto ih mrzis..a da nisu idiotski..u prijevodu vjerske prirode..
Sta se pe.der.cina nakupila na ovom sarajevo-x , pa to je nevjerovatno ! Svaki komentar na njihov racun je kulturno ispracen sa negativnim glasovima. SMRT P.E.DE.RIMAAA !!!!!!!!
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu:[email protected]
Tacno ga sada otrest ko snijeg sa lopate.
A sto vam smetaju pederi...ebli vas oni..
pokemon vidi se da si vjest sta si momku uradio ocm .. unistio si ga ! :D
Ona će dva muškarca što se tamo ljube sigurno pobijediti,,,,, fuuuuujj !!!!
nebi da se hvalim ali ovo je moja disciplina PRAVO SAM JAK U OVOM SPORTU:)
O je..b.em im majku pe.de.ra.st.u To nije humano kako ja mrzim pe.de.re
Vidi haramlija... Ma kićme bi im se najeoooo