Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u medicini postoji i objasnjenje kako majke po porodu mogu ubiti dvoje dijete. ja mogu razumjet ii majku koja je silovana. isto kao i ubiti covjeka.recimo da na licu mjesta ti neko naredi da ubijes covjeka jer u suprotnom ce ubiti tebe il tebi bliskog? ksi sto rekoh ne znas kakva je muka natjetala majku na ovaj cin?
a naši bi da u sarajevu kolju pse. najplemenitija životinja je pas i najveći prijatelj čovjeku, pruža bezrezervnu odanost i ljubav, a ne traži ništa.
Ove zenetine sto bacaju bebe koje kuda imaju kamen umjesto srca. Kuca treba da dobije medalju za humanost :)
Da su drustvo i porodice normalne ne bi bilo ni ovakvih desavanja. Ne trci pred rudu ko zna kakva je muka natjerala majku na ovakav cin.
@pero, Bice da je majka trcala pred rudu, svaka tebi cast, ako ti mozes naci opravdanje za ovo:(
Smrt ljudima sloboda svim ostalim zivotinjama! Sincerely yours: misanthropist ;)