Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bravo, konacno ce se stati u kraj anonimnim beskicmenim hejterima :)
@pashapasha uh samo sacekaj malo ... moram se oporaviti od ovog shuka... :)
@DonTito :) i majka Romula i Rema ... i Zeusova kcerka... fino ime i za kera u mom slucaju se nazalost radi samo o nekoj nasumicnoj kombinaciji slova :P
Sreca pa nismo u Svici jer bi cijeli klix iz zatvora komentarisao
kakva je razlika u bih? ha u tvorzi ha na slobodi
Pola ljudi ne cita uopste ovo 'antisemitizam'.Danas kada jednu rijec kazes protiv Izraela ili Jevreja,makar to i cinjenica bila,evo sta te ceka.Sloboda,demokratija..ahaa...
Shtae shupci
Čitam komentare i ne vjerujem svojim očima...Besposličari zatucani, je li vi znate koliko je bitna sloboda govora za društvo? Zar zaista smatrate da država ima pravo uhapsiti nekoga radi RIJEČI? Cenzurisanje izražavanja je prvi korak ka totalitarizmu i apsolutnoj kontroli države nad individuom, a mi mazohisti balkanci to najbolje znamo. Tuga, ovce ste.
@Harry Callahan Bez obzira što se ne slažem sa Vučićem, ko sam ja da zabranim drugima da iznose svoja mišljenja, koliko god ona glupa bila? Sloboda govora je potpuna i svako je ima, od ludaka s ulice do genijalaca i političara. "Previše slobode na Balkanu nije dobro" - vrlo opasna izjava, i jedan od razloga što plutamo u fekalijama već decenijama i što se mi mladi selimo odavde u stotinama svakoga dana.
@RationalEconomist ti blage veze nemas sta je sloboda govora niti sta je pravo na misljenje. govor mrznje nije sloboda govora nego poziv na linc koji se sankcionise u jednoj svicarskoj , njemackoj , svedskoj ...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ja konto Mirso Švajcarac
o tome vam ja pricam a vi mi ne verujete, zakoni u jezuitskoj EU ce da budu i gori od ovoga, pa vi idite robujte jezuitima, ostavite vasa imanja ovde arapima koji ocigledno znaju gde dolaze i sta kupuju i gde kupuju. Glupi sebi, bosanci i hrvati.
ko koga... ne kontam
Pa većina i visi na Facebooku zbog kleveta i šarenih laža... "Što je više kleveta i laži, Facebook mi sve miliji i draži"
Kad bi kod nas počeli za lajk da kažnjavaju opala bi popularnost fejsa u Bosni
opaaa necu vise svasta komentarisati na ovom klixu
Cirih je u Sveckoj ...
jest ako je Tuzla kod Sarajeva
@be.water.my.friend Tuzla je kod Trebinja ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
👍👍🏻👍🏼👍🏽👍🏾👍🏿👍
zbog njeg ce uvest opciju dislike hahahaha
...auuu bre. ode full klixčanstvo u prdekanu.