Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Autohtoni šved, što jest da jest.
ŠVEDE OPRAŠI ME <3
eh da je koji momenat zakasnio, preskočio bi i onu šumicu tamo.
ma budala
ja znam jednog hamu sa velesica,jesil to ti?
Milion puta su objavili na TV-u u naučnim emisijama da ovo prosto nije moguće zato što je nemoguće ''potrefiti'' savršen trenutak da se ovo uradi.
znaci nikad, ali nikad me neko ne bi mogao nagovoriti da idem sa 130 kmh pravo na keku osobu ili zivotinju... nikada.... samo jedan tren je dovoljan i to je to... njega nema, a moj zivot unisten... kako su ljudi glui i u sta se sve upustaju.. stavno uzasno.. zasto im treba toliko adrenalina... ako im treba adrenalin, neka rade nesto sto je opasno a ipak dobro za drustvo... a ne ove glupisti...
Tako je i Samuel Koch preskakao auta na njemackoj televiziji eno ga u invalidskim kolicima.
Preskočio je on qurac davno ispuhan fazon.
Hebače mačku mater kad tad..!
Da je preskocio nekog Opela sa na 130 ne bi bila ovako spektakularna vijest
A,što bi se desilo da nije uspio,da li bi vozač nagrabusio? Ili,(neprisiljeno)saučesništvo u gluposti drugoga nije kažnjivo!
e jest ti vijest u pm. !!! Mog'o je i mog džoku probat preskočit. Ako nemate šta objavit, zamoljavam da nas i ovih gluposti oslobodite !
I jedno i drugo ,ali vise ludost, a sta da nije prosao zna se odvukli bi ga u gips da stave ...!
лако му лембо прескочит....ај нек прескочи моју ладу ниву
koji ti je to jezik brale? nije valjda da si klix zamijenio za neki ruski portal? v sledujuši raz vi pišete boleje točno ;)
Не понимаю
PRIKAŽI ODGOVORE (1)