Kako bi izbjegli propast
15
Šveđani preseljavaju grad na drugu lokaciju
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idi vis\' u pm. i ti i tvoj decko! koga boli taki za bolesnika poput tebe?! jadnice napaceni, poremeceni, optereceni, citav svijet ti se sveo na komentarisanje clanaka na ovom jadnom portalu.
ti si izgleda toliko frustriran i opterecen cinjenicom da su tebi i tvom narodu turci genetiku poremetili. i ti si poput commi-a, jadan, provodis 20h dnevno na klix-u i onda kad legnes, mislis samo o tome kako ces se ustat\' za ta neka 4h sto spavas i onda opet 20h provest\' na komentarima. pokopaj se, neces ni mami nedostajat\', vjeruj mi. beskoristan si!
Ma vidi ti Nine, nije te dugo bilo na klixu. Da se nisi zaposlila, pa sad vise ne mozes visiti ovdje i komentarisati svaki clanak?
@Nordskopf:\"U Švedskoj problemi - ZDRAVO!!!! \" U Švedskoj problemi, u Švedskoj i riješeni, a kod nas problemi znače - hajmo tražit\' sadaku po ko zna koji put.... Pa koliko puta ćete dedu sahranjivati?
@commi:\"@bosanceros ...kol\'ko vidim, jedino rasturaš sebe...bez uvrede, \"humor\" ti je k\'o državna sahrana... \" A koja? Cacina ili ona rasima Delica? Postoje razlicite vrste \"humora\"...
prije ce svede presaditi cijeli grad nego sto ce ovi nasi pocupati mine
ja u svedskoj a ove vijesti nigdje ne procita a evo ko fol na klixu..
I ja sam cuo da se ispod RS-a nalazi ogromna pukotina,jeli mozete da ih preselite ?
commi oprosti nismo htjeli da te povrijedimo,vrati se i bicemo njezniji hihihihi
Otjerasmo Commija. :( A mogao nam je biti kum. Commi, pogresno si shvatio, vrati se, druze nas! :(
hahahahaha,to nina u razdaljak te ljubim,osjetis li kako dusmani trepere od napetosti a nemaju m u d a da se povuku hihihihihihi
@nina ...oj, dobra, nasmija me...aj, hairli vam bilo...odo ja da ne kvarim štimung...
Ja njega sa zadovoljstvom ljubim. :) \"Ljub` me, lolo, usta ti otpala, kad sam tebi u ruke dopala!\"
@bosančeros ...znači, da nini izjavim sučešće ? :)...žao mi žene šta ljubi...
Nemoj tako, Commi je nas drug. Omaklo mu se ovo sto je rekao. Omakne se svakome ponekad. Commi, volimo te! :)
evo ja sam merhametlija,imam jedan prijedlog tebe commi,napravicemo grupnjak,nina i ja cemo se ljubiti a ti meni?? sto si prvo pomislio to i uradi hihihihihihihihihi
ljubicice moja,pohvali ga malo da mu se dignu obrve,vidis da se slomi da ga primijetimo hihihihihihih