Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još samo da nam broje koliko smo puta guzili za godinu dana, pa na osnovu toga da porez platimo. A šta ćemo pope sa homićima u tom tvom selu, možda i jesu al sramota ih da kažu
Nisam nijednom.
@ luna, Srećom nisam, mislim generalno taj porez da nam uvedu, jer kase su prazne, samo što bi bijeda opet nayebala
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Aj debila braco mila. Granice nigdje na vidiku kad su u pitanju ljudske gluposti.
seljačka posla
u njemačkoj samci plaćaju najveći porez na platu,oženjeni nešto manji a parovi s djecom najmanji...
jel ti to smatras da je progresivni porez za osobe sa djecom nesto sto je u redu... da ja placam tvom djetetu, skolu, uzinu, kindergeld, dodatke za obdanista. Jesi ti mene pito kad si ti to dijete pravio..
Taj porez je postojao prije sto i nešto godina a plaćali su ga momci koji se ne ožene do tridesete,zvao se gurbetija ili ugursuzija.
Pa imam dosta drugarica udale se u inostranstvo. Bolje neki pickopacenik iz Njemacke za muza, nego neki dobar delija iz neke vukojebine. Tako vecina zena razmislja. A ne znam sta bi im i rekao.
@nesmesni Pa jeste i to jer vecina kod nas nema ni osnovno, pogotovo na selu, a i covjek prosjecnog imanja kod nas ima daleko manje nego pickopacenik iz Njemacke. Zato ce radije se tamo udati za pickopacenika nego za covjeka prosjecnog imovnog stanja ovdje ma kako bio zgodan.
Sta su ovi iz Maricke radili po Prijedoru 92. godine, ubijali i pljackali i nisu zasluzili ni da se zene ni da imaju djecu..
Pa popu vokri jer ne može da uzme lovu od vjenčanja. Treba uvest porez na glupost, onda bi ga ovaj popušio
I od vjencanja i od krstenja djece i svega sto dolazi sa porodicom.
treba.
Ja imam prijedlog Haj da organizujemo neki humanitarni konvoj "teta",pa na pice i hiche u to selo. Konvoj djevojaka,za nezenje iz Maricke
Metod placanja - pLay pal :]
pRay pal, morelike
...pope, oporezuj glupost. bogata i vjera i država.
cuj ovog glupana
@Avdina koju posluku porati....
Svaki dan ovi popovi dokazuju da su sve vece budale.