Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da se ovdje radi o duploj gresci ili greski. Kao prvo, decenije pocinju od 09, 19, 29, 39 i tako dalje, drugo: peta decenija pocinje kada covjek napuni 39 godina i traje do 49, sto znaci DA JE OVAJ bokser sa punih 49 godina usaao u sestu deceniju.Dvadest prvi vijek ili treci milenijum smo slavili 1999 godine.(autoru teksta)
sad ce morat organizovat donacije za njegovo lijecenje
@Bog Tako ti je kada seljoberi neobrazovani kontaju da će se promjenom imena odjednom i reputacija \"resetovati\" i znanje steći, ahahahaha! Ali klitoris, ne mogu vjerovati, koji hadalj moraš biti!?
Macan!
50 godina - ŠESTA decenija
E svečeniće , te pare sto ste skupili bolje da ste nahranili gladne a ne sto ste dali za lzljecenje od droge i alkhola...zna se kako se lijece ti alkholicari i narkomani...palijom !