Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"za neka ga\" Tvoji ni unuci neće biti napredni ni 10 % ovog čovjeka,jer tvoj mentalni sklop je iz 700.godine,a živiš u 2010.Pusti ljude da slave Boga kako žele,a tebi ako se to nesviđa ne otvaraj ovakve članke.Bolje bi ti bilo da daš koji komentar podrške u člancima gdje je navedeno kamenovanje žena.rezanje ruku i ponižavanje ljudi do srži!Države gdje se najmanje poštuju ljudska prava i prava drugačijih od sebe su upravo one zemlje u koje se ti kuneš !Prema tome očisti ispod svoga praga \"\"\"\"VELIKI VJERNIČE\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"!
Shvatam ga sta ce.Frustriran sto je u Mekki napravljena Megadzamija.Sad se tjesi.Njegovi m.fij.si pokrali cijelu Italiju.Italijanski politi.ari sami bi sebe prevarili da imaju interesa.Neka mu je bog na pomoci
e moj srbo blago se tebi...........
sarlatan
Tehno Bog i online allah hahahahahahaha