Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sto ti je \"bosnjo\". On bi u selo sa 22 kuce gdje zivi 40 engleza utrpo 1000 bosnja. Pa to ni japanci ne bi mogli izvesti a vaze za ljude skromnih potreba. Bolji smo od japanaca, zar ne?
Dignemo kredite od 30.000 EUR i nas 1.000 Bosanaca otkupi to selo i fino se naselimo u Englesku. Dje mozes kucu za 50.000 KM kupiti, a jos u Engleskoj.Oformimo zajednicu, pokrenemo biznis, i kredit se za cas vrati, jer ta je lova sitnica za bh standarde.