Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jarane, kao da moraš pokazati ličnu kartu da bi guzio :)
I onda sutra neko od 39, safata klinku od 16 godina i ode njenim roditeljima i kaže... pa ja imam 19. Ocami. Evo lična karta.
Ovo je poznata licnost koji zivi od medijske paznje. Svi misle da je lud a on se obogatio “ blamirajuci” sebe u medijima
A da je u ratu ne bi tražio već bi se kao starac uglavio u civilnu zaštitu.
Nije problem što ne može da guzi nego ne može koga hoća.
Hahaha idiot
Da izgleda kojim cudom 20 godina mladje ne bi on imao problem sta pise na licnoj karti.
@finixyzq Ejs. A sta mora da bi upoznao 'ljubav'?
@Fancy Boli koliko si glup. 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Polako se priprema teren za čipovanje... Kad poželiš promijeniš spol i godine... Ovaj put neće ni Noa preživjeti
Zove se Emil, neki prolupali Bosnjo
Svi ćemo ostariti. Neki se grčevito bore da obmanu sebe i druge, ali bolje je trošiti vrijeme i energiju na prihvaćanje toga tko smo i kakvi smo. Jedini mogući način da se čovjek spasi kompleksa i frustracija, jer starenje je neizbježno.