Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas bi tako stavili nakog gurbeta, čim bi joj prišao otvorila bi oči hahahaa
are ju fakin kiding me????
Oplaka od komentara. A pogotovo od ovakvog bolesnog komentara. ja bih se nag,,uzi.o i pr..no joj fino pod nos, nema te koja neće otvoriti oči.....
@Komentatorima (tipa HAHAH), prepoznat ce se... No brain, no pain
ova nasa \'lijepa\' je puna toliko ljudske stoke da to nije vise normalno... Pa gdje ste vi odrastali zaboga,,,??? Ko vas je odgajao...??? Imate li vi majke, zene, sestre...?!! Fujj ste... stoka nevidjena...fuj fujj fujjjj...da mi stoka u stalama oprosti...!!!
ma Ljubi k.u.r.a.c odsjekla masina
Ja bih joj noge kod nosa primako, onako kad se vratim kuci poslije 8h sati na poslu, nema te koja ne bi otvorila oci, otcepila nos, a bome i usta otvorila da mi pozdravi majku, za taj dar od mojih carapa ;) , mnoge su druge budile se pored ovih carapa, ne vjerujem da ne bi i Ukrajajinke ;) !
mi reći da je most već dobio ime? ili ja baš ništa ne pratim. care, MOST, ako si ti smislio ovo \"učkur most\", imaš od mene dva dana plaćena u kom god hoćeš hotelu u neumu (u septembru)
meni je 53 godine, stariji sam od 18, razveden već deset godina, tražim partnerku, čak imam pristojan posao, ne bi morala raditi, a čuo sam da su ove ukrajinke pravo dobre supruge. imam li ja šansu (napominjem da nisam ni neki ljepotan, ni baš posebno \"obdaren\", potpuno prosječan)
Sta? Samo poljubit? Pa Bosanac bi joj i dijete napravio, za vrijeme koliko oni obilaze oko nje :D
Hahaha, kakvi sve ovde slucajevi komentarisu, tacno da covjek oplace
priej bi reko ko ih sprci mora ih ozeniti.
a ko ureže ime na učkur mostu mora se uzeti, sretno eso i ajla!
ja bih se nag,,uzi.o i pr..no joj fino pod nos, nema te koja neće otvoriti oči.....
smecar ?
ŠTA SI TI KONJU BALAVI SVAKO TE PROZIVA NA PORTALU SMRDO JEDAN
ja bi im izdrko u usta