Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto i kod nas Bakir identično. Vidiš još su oni samo slova zamijenili SAD-SDA Bake prepisao odavno ovu praksu...
ti ne mozes da Bakira ne spomenes.
@pajdo2007 Hahaha....bravo Pajdo ...popravi mi ovu kisnu nedelju....:)
Super sto je pobijedio, ali sapraste s nebitnim informacijama oko njega. Kod nas izbori za sedam dana, okrenite se tome, predstavite programe, kandidate, a ne samo pojedine za nacelnike u Sarajevu. Ima i drugih opstina i drugih vijesti.
@CapCarap Sta ti je , da se nisi najeo bunike, cuj programe trazis. Bola ovo ti je ja tebi ti meni a ko je....e narod, obecaj svasta ispuni nista.
Air Force One nije linija,nego predsjednički avion...ccc
@CapCarap Sta ti je , da se nisi najeo bunike, cuj programe trazis. Bola ovo ti je ja tebi ti meni a ko je....e narod, obecaj svasta ispuni nista.
Biden: - ne razgovara s prijateljima jer su vec pomrli svi - ne vozi automobil jer je prestar za vozacku dozvolu - ne ide djeci na priredbe jer su mu i dieca umrla od starosti itd itd.
Klinton objasnio davno...
odahnule sve sekretarice u White House sa Bidenom😎
Savrseno
Lokdaun.
Kako guzzi??
@gooUser1599928554 Joe nece imati tih problema!
@gooUser1599928554 pitaj Monicu Lewinski
Evo.... bas mi ga je zao nesto...