Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo lajk za sve nas koji subotom navecer sjedimo kuci i citamo clanke o nekom liku koji se zvalji sa gepardom, umjesto da idemo vani i trazimo sta da gu.zimo
slicnu pricu imam i ja, naso sam jednu siroticu iz Zenice, hranio , oblacio i kad je osijetila grada i stavila stikle umijesto opanaka, netragom nestala..
Forever alone... :D
be harly, not sekirly
ako je student, trebala bi mu knjiga biti najbolji prijatelj...ja danasnje omladine ccc pa gdje ovo vodi
ja nemam prijatelja osim onih laznih na fejsbuku
AKO SE DOSAĐUJETE ZA KOMPJUTEROM I AKO NEKO ŽELI DA ZARAĐUJE PREKUCAVANJEM SA CAPTCHA SLIKA, EVO MU MOGUČNOSTI. ZA 1000 CAPTCHA SLIKA CE TE DOBITI = 1.00 $ NA VAMA JE KOLIKO DUGO MOŽETE DA KUCATE ! AKO STE SPOSOBNI DA ZA 15 SEC UKUCATE DVIJE RIJEČI, ONDA JE OVAJ POSAO ZA VAS ! ISPLATA JE AUTOMATSKA SVAKOG PONEDELJKA NA PAYPAL RAČUN, POTREBNO JE MINIMUM 3$ ZARAĐENIH ! DA BI SE REGISTROVALI POTREBAN VAM JE INVITATION CODE(pozivnica) IDITE NA http://www.megatypers.co m/register i unesite u polje Invitation Code* : 1MRI Bez tog koda, registracija je nemoguća !
dod!k sinoc pogasio svjetla da bi mogo nakrasti sto vise u mraku majhku mu jehb3m kul volim geparde
Kanye West
i onda ce jadni gepard biti kriv kad pojede ovu budaletinu
u sarajvu ne mozes nac zensku da je nije pregazilo desetine pionira za maskaru se rajaka ko hlva idu bicero
m.a.m.u vam pi.tar.sku nisu nase zene k..u.r.v.e.s.tine iz.j.a.hane ko te vase jeftinjare
@safete kralju ja sam cuo da su zenicanke opasnije od gepardica @ja nemas koga ni guzit a da ne fasujes tripic, sific i tako to desanka zakon dok ne naleti nesto kvalitetno
Ja imam sta da gu.zim, ozenjen, al nemam pojma sto citam gluposti sad umjesto da ga pristavim
evo ti sajo da zalijes http://www.youtube.com/watch?v=Yeixdhq_nik
to sajo care,tako ti to ide seljanka naucila kako se ponasa na betonu !