Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije normalna
Ako su ovakvi studenti kakvi su tek oni nepismeni :)
Ah ti americki studenti ispijenog mozga
Rijesis se fejsa a nakacis na Nutellu!?!?!?....¬_¬ Mislim da je Nutella veci smor..(citaj-te problem) A za gore doticnu Mis,reci cu samo: Dobra je kakvih ima. __̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡
Facebook je smor!
Otkako sam se odjavila s facebook-a, kao da sam se ponovo rodila. Vise se ne opterecujem nepotrebnim informacijama i zivotima ljudi koje sam nekad povrsno znala. Oni koji su mi bili bitni, sa mnom su u kontaktu mailom ili SMS-om, a one koji zive u mom gradu radije vidjam uzivo. Neopisivo koliko imam vise vremena za sport, kino, citanje knjiga... Facebook je smor!
Upisala se od srece kad je vidjela da je dobila like...
bolest..............a sve vise nam namecu isto.......ode sve u pm....