Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrlo napredna tehnologija za Indiju. Nacija koja srce mlijeko iz posude zajedno s misevima i kupa se u rijeci u kojoj plivaju lesevi, kojoj je krava sveta, a covjek nista, zalizuje osobni klimoglav.
@KremaZaCipele Drzava im mozda nije nista ali zato po svetu rade svuda kao inzinjeri.
@KremaZaCipele Prosjecan srednjoskolac Indijac bi pojeo prosjecnog Bosanca u svakom polju skoro svake nauke
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo praktikovati za intervju za posao.
@Posljednji Mohikanac džaba kutija ne pokriva minić i sise he he
podrzavam. kako drugacije sprijeciti prepisivanje
Država sa najvećim procentom visoko obrazovanih ljudi i prvi u svijetu u programiranju. Kutija na glavu...Bože
Pa ovako nešto i možeš čuti samo za Indiju ili Kinu. Valjda je to svojstveno za nacije sa prekomjernim populacijama - eksponencijalni rast idiotluka.
Živim u kantonu glava u kartonu aaaaaa di si ti???
glupo al radi svoj posao hahaha
Dajte im OGLAVE za konje .
...odlicno! eto ideje za reforme u nasem skolstvu...ministri pratite li ovo...kad mozemo crtat word, ovo je extra ideja...ja kao roditelj skolarca podrzaJem...
U moje vrijeme nije bilo kutija nosili se sepeti na glavama
E jesu glupi ljudi, nevjerovatno. Muce se da poloze ispit, umjesto da posalju lovu u Listicu, Banja Luku, Travnik, Sokolac..... Poslace im diplomu na kucnu adresu.
@gooUser1570737969 upakovanu u istu kartonsku kutiju ;)
hehehe kod nas da se uvede ovako opet bi bilo varanja, jer te zna profesor recimo iz stranke, ili su profesor i tvoj otac prijatelji, ili imas prijatelja koji zna prijatelja koji poznaje nekog profesora pa ti se sredi prolaz, uglavnom varanja bi bilo
A unutrasnja strana kutije ispisana do boga
Ja bi njima i subotu uveo da se u školu ide xD